Serveerwagens

De meest gangbare serveerwagens vindt u in onze webshop. Serveerwagens in diverse modellen en afmetingen die de weg tussen keuken en gebruiker kan overbruggen.  Alle serveerwagens hebben bladen met een waterkeringsprofiel waardoor spullen er niet vanaf kunnen schuiven. Het draagvermogen van de bladen verschilt ook van model tot model. De serveerwagens verschillen van elkaar door de vorm van de stangen van het frame, de afmeting van de bladen en het aantal bladen.

Hupfer RVS serveerwagens zijn opgebouwd uit 2 gebogen ronde buizen en 2 of 3 bladen van verschillende afmetingen. De serveerwagens zijn leverbaar in 4 uitvoeringen: standaard (SW), verzwaard(SSW), ergonomisch (ERGO) en verzwaard en ergonomisch (SSW ERGO). De verzwaarde wagens hebben een groter draagvermogen door het versterkte chassis met 2 dwars gelaste RVS profielen waarop de wielen zijn gemonteerd. De ergonomische wagens zijn voorzien van een ergonomische duwbeugel en een Z-vormig verstevigingsprofiel onder het bovenste blad. De SSW ERGO wagens hebben zowel een versterkt chassis, ergonomische duwbeugel als verstevigingsprofiel onder alle bladen.

Credo RVS serveerwagens zijn opgebouwd uit 2 naadloos gebogen vierkante buizen en 2 of 3 bladen van verschillende afmetingen.  Door het lassen van rechte buis op rechte buis ontstaat er een extra stevige constructie waardoor de wagens een groot draagvermogen en een lange levensduur hebben.

Wilt u liever een serveerwagen in een andere maat en uitvoering? Wij kunnen uw wensen vertalen naar een op maat gemaakte serveerwagen!