Vaatwasmachines

Een goede vaatwasser is voor iedereen verschillend. Voor een café / koffiebar is een glazenvaatwasser wellicht een goede keuze. Een kleine machine, perfect voor een paar glazen. Voor een restaurant / lunchroom kan er gekozen worden uit een voorlader of een doorschuif model. Als de borden eerst goed moeten worden schoongespoeld, dan is een doorschuif vaatwasser een betere keuze omdat er aan- en afvoer- tafels aan kunnen worden bevestigd, compleet met spoelbak en voorspoeldouche.

Met het laagste prijsniveau in zijn klasse, de eenvoudigste bediening en de beste betrouwbaarheid, is de vaatwasser van Ecomax by Hobart een verantwoorde investering voor uw bedrijf. Deze machine is ontwikkeld en geproduceerd in de fabrieken van Hobart. De vaatwassers zijn zeer professioneel uitgevoerd, mooi afgewerkt en de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend.

Bij het kopen van een vaatwasser moet er allereerst gekeken worden of de afvoer voor de vaatwasser laag bij de grond zit. Bij een standaard vaatwasser moet het vieze waswater namelijk naar beneden weg kunnen lopen. Is dit niet het geval? Dan heeft u een vaatwasser met afvoerpomp nodig. Ook moet er gekeken worden op welke stroom de vaatwasser aangesloten kan worden. Wordt de vaatwasser op 230 of 400 Volt (krachtstroom) aangesloten. Beide apparaten verschillen niet in resultaat maar de 400 Volt machines warmen wel veel sneller op. Voor het gebruikersgemak adviseren wij altijd een 400 Volt vaatwasser.