Nieuws

Dynamix professionele staafmixers

Staafmixers zijn niet meer weg te denken uit de horeca- en grootkeuken. Met de professionele modellen van Dynamic kunt u mixen, pureren, kloppen en roeren zodat u heerlijke sauzen, mixdrankjes en gerechten kunt bereiden. U kunt kiezen uit een ruim aanbod staafmixersets en losse staafmixers.

Een staafmixer bestaat uit een handvat met motor en een lange RVS mixstaaf met scherpe mesjes en beschermkap aan het uiteinde. Een aantal modellen hebben een ergonomische handgreep. Er zijn zowel staafmixers met snoer als draadloze staafmixers leverbaar. Een staafmixer met snoer wordt opgeladen via het snoer waardoor u in de buurt van een stopcontact moet blijven. Met een draadloze staafmixer kunt u flexibeler bewegen maar moet u er wel aan denken dat de staafmixer voor gebruik opgeladen moet zijn.

Er zijn staafmixers in verschillende maten. Dynamic heeft 5 series: Mini, Junior, Senior, Master en SMX. Welke u kiest, hangt af van uw voorkeur. Hoeveel liter moet er gepureerd worden? Bij wat kleinere keukens met weinig opbergruimte is het bijvoorbeeld aan te raden om voor een kleiner model te gaan. Ook kan het gewicht van de staafmixer van belang zijn: de grotere modellen zijn namelijk een stuk zwaarder om vast te houden.

Verder kan er gekozen worden uit staafmixers met variabele of een vaste snelheid. Bij staafmixers met een vaste snelheid weet u waar u aan toe bent voor het beste resultaat. Met de traploos instelbare staafmixers heeft u altijd controle over de kracht waarmee het mes ronddraait.

Lees meer