Klantenservice

Waarmee kunnen we u helpen?

Ruime ervaring op het gebied van professionele keukeninrichtingen en apparatuur.  Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste producten. Gemakkelijk besteld, razendsnel thuisbezorgd, tegen eerlijke prijzen en met de beste klantenservice.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn én blijven. Ons totale productaanbod is veel groter dan wij kunnen presenteren in onze webshop. U wilt graag weten of een prijs niet scherper kan, kunt u een product niet in onze webshop vinden of zoekt u een alternatief voor een product? Vraag gratis een prijsopgave aan!

Robinex Bedrijfskeukens richt zich op professionals in de horeca en grootkeuken industrie. De producten uit ons assortiment hebben een krachtig vermogen en zijn geschikt voor professioneel gebruik. Wilt u echter toch als particulier bestellen in onze webshop? Dat is mogelijk indien u akkoord gaat met onze algemene voorwaarden. Omdat wij ons op zakelijke klanten richten, is de consumentenwetgeving niet van toepassing in onze webshop. Het retourneren van producten is hierdoor slechts in beperkte situaties mogelijk.