Betalen

Hoe kunt u afrekenen?

Veilig online afrekenen

Het bestellen en betalen vindt plaatst met een beveiligde HTTPS verbinding. U kunt dit herkennen aan het slotje in uw browser. Hiermee wordt aangegeven dat de verbinding veilig is. Uw gegevens, zoals wachtwoorden en rekeningnummers, worden hierdoor beschermd.

Betaalmethoden

iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas en kaartlezer. iDEAL is geschikt voor ABN AMRO, Rabobank, ING, SNS Bank, ASN Bank, SNS Regio Bank, Friesland Bank, Van Lanschot en Triodos Bank.

Creditcard
Indien u wenst te betalen met een creditcard, dan kan dit met Visa of MasterCard. U kunt uw creditcard gegevens veilig invoeren en wij zorgen met uw creditcard organisatie voor een correcte afhandeling.

PayPal
PayPal is een gratis online betaalservice waarmee u veilig uw bestellingen kunt afrekenen. Het gebruik van PayPal is gratis en u kunt uw account eenvoudig aan uw creditcard (Mastercard, Visa, American Express of Discover) of bankrekening koppelen.

Bankoverschrijving
U kunt er voor kiezen om het bedrag zelf over te maken. De verwerking van uw bestelling zal meer tijd in beslag nemen omdat we moeten wachten op uw betaling. Als u kiest voor een bankoverschrijving heeft u 7 dagen de tijd om te betalen. Wij verwerken uw bestelling nadat wij uw betaling hebben ontvangen. Uw betaling kunt u overmaken met vermelding van het ordernummer naar onze bankrekening:

ROBINEX
IBAN: NL08 ABNA 0564 7807 82
BIC: ABNANL2A

Bancontact/Mister Cash
Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online bestelling doen door middel van hun bankpas. Laat u uw bestelling naar België versturen en heeft u een geldig BTW nummer? Dan kunnen we naar België leveren zonder BTW (zgn. intracommunautaire levering). U bestelt uw product(en) op onze website en vult bij het afrekenen bij bestelnotities (onderaan bij verzenden naar een ander adres) een geldig BTW nummer in. Kies voor ‘Directe bankoverschrijving’ en wacht met betalen totdat u bericht van ons heeft ontvangen. Als u in aanmerking komt voor BTW vrijstelling, passen wij uw order aan en ontvangt u een gewijzigde bevestiging. Let op: na ontvangst van de betaling kunnen wij geen 0% tarief meer toepassen.

Op rekening
Achteraf betalen op rekening is uitsluitend op aanvraag mogelijk voor scholen, instellingen en grote bedrijven. Op basis van uw aanvraag zal worden beoordeeld of op rekening kopen voor u mogelijk is. Wilt u op rekening betalen? Neem dan contact met ons op.

Heeft u nog vragen of heeft u hulp nodig met betalen? Neem dan contact met ons op.