Over ons

Waarom Robinex Bedrijfskeukens?

Als leverancier van professionele keukeninrichtingen en apparatuur voor horecakeukens, bedrijfskeukens, personeelsrestaurants, kantines en onderwijs- en zorginstellingen, leveren we al meer dan 25 jaar aan bedrijven. Van klein naar groot en van bedrijfsrestaurant, zorginstelling tot sterrenrestaurant. We onderscheiden ons door een duidelijke keuze voor bepaalde topmerken in ons assortiment. Dat is een bewuste keuze. Wij doen uitsluitend zaken met bekende fabrikanten en merken waar we goede ervaringen mee hebben. Fabrikanten die zich al lang hebben bewezen en een goede garantie bieden.

Met ons team geloven we in een directe, servicegerichte en eerlijke aanpak. Als u contact met ons opneemt, staan we altijd voor u klaar. We beantwoorden niet alleen uw vraag, we denken ook met u mee. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren wanneer u dat nodig heeft. We kunnen natuurlijk ook vanuit ons kantoor vlakbij Alphen aan de Rijn (onder Amsterdam) bij u op locatie komen voor een optimaal advies.

Onze kernpunten

Servicegericht

We staan altijd voor u klaar

Innovatief

We blijven altijd vernieuwen

Eerlijk

We communiceren eerlijk en duidelijk

Enthousiast

We helpen u graag

Direct

We helpen u altijd deskundig en snel

Passie

We zijn gedreven in ons werk

Onze klanten zijn ons visitekaartje, we staan altijd voor u klaar

Altijd bereikbaar

Onze website is 24 uur per dag geopend. Wij streven er naar om bestellingen en e-mails zo snel mogelijk te behandelen. U kunt ons natuurlijk ook bellen +31 (0)172 500 280. Onze klantenservice is bereikbaar op ma t/m vr 08:30-17:30 uur.

Goed product

Wij zijn trots op ons assortiment dat met zorg is uitgezocht. We kennen de fabrikanten en herkomst van elk product. Dit komt omdat we de lijntjes zo kort mogelijk houden en direct contact hebben met de leveranciers. De passie van de leveranciers is dezelfde passie die wij met u willen delen.

Eerlijk geprijsd

Wij kunnen onze prijzen laag houden door eigen importen en omdat de leveringen over het algemeen vanaf de fabriek of importeur rechtstreeks aan onze klanten worden geleverd. U bent daardoor altijd verzekerd van scherpe prijzen.

Service

Bij ons staat u er nooit alleen voor, we staan altijd vol enthousiasme voor u klaar om bij elke vraag een helpende hand te bieden. Goede communicatie is voor onze service van groot belang. Het gaat bij ons niet om een ordernummer, maar om een klant die we tevreden willen maken.

Samenwerken

Wij werken samen met onze klanten en leveranciers om tot het best mogelijke assortiment en een deskundige advies te komen. Uw opdracht is in goede handen, wij zorgen voor een adequate uitvoering van uw bestelling.

Projecten

Een efficiënte indeling en de juiste keuze van kwaliteitsapparatuur zijn nodig voor een optimaal rendement van uw bedrijfskeuken. Wij kunnen aan de hand van uw wensenpakket en onze kennis een gedegen advies uitbrengen.  Uiteraard houden wij rekening met de HACCP richtlijnen.